Nieuws:

Bobbiny verandert in het najaar hun kleuren assortiment, er komen 3 prachtige nieuwe najaarskleuren bij in het assortiment. We kunnen de kleuren nog niet laten zien maar wel alvast vertellen welke kleuren het gaan worden.
Kiwi, Blackberry en Wild Rose. 31 augustus wordt de eerste kleur gelanceerd, 7 september de 2e kleur en op 14 september de 3e kleur.

Deze worden uitgebracht in alle Bobbiny producten van de Bobbiny macramé 1,5 mm tot de Bobbiny Jumbo.

Ook gaan er een aantal kleuren uit het assortiment, een aantal kleuren  was al bekend maar vermeld ik hier voor de volledigheid:  navy, classic blue, mint, baby pink, lavender, blonde, maroon, forest, washed out denim, brown, red, peach, alle glitter kleuren, behalve de natural golden.

Voor al deze kleuren geld OP=OP

Nieuwe zomer trends

Zomer trends

Deze zomer is anders dan alle andere zomers, we zitten veel meer thuis. De een gaat misschien nog in Nederland op vakantie, de ander gaat misschien toch naar het buitenland. Maar een ding is zeker we zijn allemaal even op de rem gezet! En we willen vooral meer rust en wat is de oplossing om je hoofd lekker leeg te maken? Handwerken, en het mooie is dit kan je overal doen. Lekker buiten in je eigen tuin, ondertussen genietend in de schaduw onder je eigen parasol, fluitende vogeltjes op de achtergrond. Kinderen die gewoon lekker om je heen spelen, het kan allemaal. Vakantie in eigen tuin met je haak- of breiwerkje op schoot, ook dat is gewoon genieten en ontspannen. En een bijkomend voordeel: je hoofd raakt lekker leeg en je komt helemaal tot rust. En wat zo heerlijk is aan het Bobbiny garen je hebt al heel snel een prachtig resultaat, waardoor je zelfs deze zomer al de mooiste handgemaakte Bobbiny kussens, vloerkleden of een poef hebt gemaakt. En deze staan natuurlijk ook prachtig buiten op de tuinbank.

 

Macramé

Maar ook macramé is helemaal hot deze zomer, knoop zelf de mooiste plantenhangers. Prachtig voor in de veranda, aan de pergola. Maar natuurlijk ook voor in huis. Ook dit is een heerlijk werkje voor buiten in de tuin, er is altijd wel ergens een haak of plank waarin je de macramé hanger kan bevestigen en je lekker buiten kan knopen. En als je dat niet hebt biedt de wasmolen of waslijn vaak ook een praktische oplossing.

Maak vooral eens een wandhanger met verschillende soorten draden, combineer de 3mm en 5mm of de triple en single twist eens in 1 wandhanger. Dat geeft extra dimensie in je werk, maar je kan natuurlijk ook verschillende kleuren combineren voor de meest verrassende creatie’s! Van subtiele pasteltinten tot de contrast kleuren of klassiek zwart wit, alles is mogelijk de combinaties zijn eindeloos.

Breien is ook helemaal hot

Na het haken gaan nu ook steeds meer mensen breien, kan je nog niet breien kijk dan vooral eens naar filmpjes van continentaal breien. Dit is net een andere techniek en lijkt meer op haken, het is veel minder belastend voor je schouders en ellebogen. Het werkt heerlijk in combinatie met  de (houten) rondbreinaalden, maar het kan natuurlijk ook op de gewone rechte breinaalden. Breien met de Bobbiny jumbo geeft een prachtig chunky resultaat, het gaat ook heerlijk snel!

Wist je dat je ook met onze triple twist macramé garens kunt breien of haken? Dit geeft een extra stoere uitstraling, prachtig voor mooie kussen of vloerkleden!